spacer.png, 0 kB

The weather

Shenzhen Weer
Alltop, all the top stories
spacer.png, 0 kB

Start In China blog

Aan het inpakken 

zaterdag, 24 april 2010

We zijn bijna klaar met inpakken. Vier koffers vol in totaal, drie grote koffers voor ons en 1 kleine koffer voor de ouders van Xiaoxiong, hoop dat ze genoeg bij zich hebben! Morgen vliegen we om 23:05 dus we hebben nog lekker de tijd. Eerst eens uitslapen en nog voor de laatste keer voor de komende maand genieten van het Chinese eten. We hebben een kortingsbon van 50Y voor een restaurant in Coco Park, dus die moeten even opgemaakt worden :)

IJslandse aswolk 

zaterdag, 17 april 2010

Weer een dag geen vliegverkeer naar Nederland, dat horen wij natuurlijk niet graag! Ik heb wat links verzameld om op de hoogte te blijven van de problemen:


Volgens mij is de afstand tot de vulkaan dusdanig groot, dat ze onmogelijk nog veel langer kunnen doorgaan met het vliegverbod. Het is immers niet zo dat men op 100KM afstand de vulkaan passeert. De testvlucht van KLM lijkt dat ook te ondersteunen. Ik hoop dat KLM dinsdag weer begint te vliegen.

Nog een weekje 

vrijdag, 16 april 2010

Nog een weekje, en dan vertrekken we! Ons schema: we vertrekken vanuit Hong Kong met vlucht KL890 op zaterdag 24 april om 23:05; aankomst in Amsterdam zondag 25 april om 05:15 (12 uur en 10 minuten vliegen). We worden dan opgehaald met twee auto’s door mijn ouders, als ze tenminste op tijd wakker kunnen worden :) We gaan weer terug vanaf Amstedam met vlucht KL889 op zaterdag 22 mei om 21:20; aankomst Hong Kong zondag 1430+1 (11 uur en 10 minuten). We hebben geluk dat we niet precies deze week naar Nederland komen, dat had lastig geworden met die IJslandse aswolk. Alles is inmiddels voorbereid en het schema in Nederland is ook aardig vol. Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat we voor het laatst in Nederland zijn geweest. Tijd vliegt echt voorbij!spacer.png, 0 kB
rightborder
© 2006-2011 StartInChina.com - News and tips from Shenzhen, China