spacer.png, 0 kB
Dutch elections in China
This article is aimed at Dutch voters who live in China and would like to cast their votes for the upcoming elections. The rest of this article is therefore in Dutch.


Ik heb de volgende email van het consulaat in Guangzhou ontvangen, de inhoud is handig voor alle Nederlandse stemgerechtigden die in China wonen en niet meer bij een Nederlandse gemeente staan ingeschreven. Ik kwam er ook achter dat de nieuwe website van het de Nederlandse ambassade www.hollandinchina.org nu online staat. Ziet er een stuk mooier uit!

 


 

Op 9 juni 2010 zullen in Nederland verkiezingen worden gehouden voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Ook u, als Nederlander woonachtig in het buitenland, kunt aan deze verkiezingen deelnemen, als u niet of niet meer bij een Nederlandse gemeente ingeschreven staat.

Voor deelname aan de verkiezingen dient u zich te registreren bij de gemeente Den Haag. Indien u al geregistreerd bent (doordat u zich voor de vorige Tweede Kamerverkiezingen in 2006 hebt laten registreren) krijgt u binnenkort automatisch het registratieformulier toegestuurd. Indien u zich nog niet eerder geregistreerd hebt, dan dient u dat in elk geval uiterlijk op 27 april a.s. te hebben gedaan bij de gemeente Den Haag. 

Wanneer u zich voor de eerste keer wilt gaan registreren, kunt u gebruik maken van het formulier dat binnenkort op www.denhaag.nl beschikbaar komt. Ook op www.uheefthetvoorhetzeggen.nl zal een link naar dit formulier worden opgenomen.

U dient tevens van het registratieformulier gebruik te maken als uw adres tussentijds is gewijzigd of als u zich eerder hebt laten registreren voor de Europese verkiezingen in 2009.

Indien u uw stembescheiden via ons consulaat wenst te ontvangen dan dient u dit conform onderstaand adres op het registratieformulier aan te geven


T.K. Kiezer (voorbeeld)
Locatie 211 / CG Guangzhou
Postbus 12200
2500 DD Den Haag

 


 

Comments
Add New
+/-
Write comment
Name:
Email:
 
Website:
Title:
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
Please input the anti-spam code that you can read in the image.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Last Updated ( Wednesday, 17 March 2010 )
 
< Prev   Next >
spacer.png, 0 kB
rightborder
© 2006-2011 StartInChina.com - News and tips from Shenzhen, China